25/12/08

Παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον

Σήμερα λέει, είναι η Παγκόσμια ημέρα αντίδρασης των bloggers για το περιβάλλον! Ααααααα... Σσσσς, σιγά σιγά bloggers! Θα φοβηθεί το σύστημα! Θα κάνουν πίσω οι μεγαλοεταιρείες που εκμεταλλεύονται και καταπατούν την Μητέρα Γη! Θα φοβηθεί η ευλογημένη Αμερική που κάνει πολέμους δεξιά κι αριστερά για την πλάκα της! Θα θορυβηθούν οι εργοστασιάρχες και θα βάλουν φίλτρα στα φουγάρα τους! Θα σταματήσουν οι εργολάβοι να καίνε τα δάση! Θα σταματήσουν να κόβουν τα δέντρα του Αμαζονίου και να μολύνουν τα νερά όλου του κόσμου!

Δηλαδή σήμερα, πρέπει μάλλον να θυμηθούμε να βάλουμε το προσωπείο του οικολόγου και να «ανεβάσουμε» κανένα άρθρο, video ή εικόνα σχετικά με την μόλυνση του περιβάλλοντος! Έτσι μας πληροφόρησαν εξ’ Αμερικής...

Πρόσφατα ο Αλ Γκορ, πρώην υποψήφιος πρόεδρος των Η.Π.Α., τιμήθηκε με Νόμπελ Ειρήνης, λόγω της οργάνωσης που ίδρυσε για την «προστασία του περιβάλλοντος» και των συναυλιών που διοργάνωσε σε όλο τον κόσμο για την «ευαισθητοποίηση του κόσμου». Είναι ο ίδιος άνθρωπος, που πριν λίγα χρόνια έτρεχε στα δικαστήρια ως κατηγορούμενος για μόλυνση του περιβάλλοντος από τις επιχειρήσεις του...

Οι παγκοσμιοποιητές, προσπαθούν(και τα έχουν καταφέρει 100%) να βάλουν τον κόσμο σε καλούπια. Να σε γράψουν στην Greenpeace ή την WWF και να δίνει 60 ή 500 ευρώ τον χρόνο νομίζοντας ότι έχεις οικολογική δράση. Να σε κάνουν μέλος της Unicef νομίζοντας ότι «υιοθετείς» κάποιο παιδί της Αφρικής. Να σε κάνουν μια μέρα τον χρόνο να σκεφτείς το Aids(παγκόσμια ημέρα κατά του aids), την φτώχεια(παγκ.μέρα κατά της φτώχειας), τα ναρκωτικά(παγκ.μέρα κατά των ναρκωτικών). Τώρα μας προσέθεσαν και την μέρα διαδικτυακής δράσης υπέρ της οικολογίας.

Είναι οι ίδιοι που κάνουν τον πόλεμο χρησιμοποιώντας τα χημικά. Οι ίδιοι που ρίξανε την ατομική βόμβα στην Χιροσίμα. Οι ίδιοι που μετά τους πολέμους τους με τα λεφτά των ανθρωπιστικών οργανώσεων(που είναι οι συνδρομές των αφελών του κόσμου) κάνουν «αγώνα» να γιατρέψουν τα παιδάκια που τραυμάτισαν οι βόμβες των αμερικανικών αεροπλάνων, να δώσουν νερό και τροφή στους άπορους που τους διέλυσαν τα σπίτια. Οι ίδιοι που βομβάρδισαν εκατομμύρια αθώους στην Σερβία. Οι ίδιοι που επικαλούνται τον αντιρατσισμό και τον ανθρωπισμό για άλλους σκόπους, με πορτοκαλί «επαναστάσεις» όπως προ ολίγων ετών σε Ρουμανία, Γεωργία και Ουκρανία. Οι ίδιοι που ανοίγουν τις κοινωνίες με τις Μ.Κ.Ο. για να τις ελέγχουν απόλυτα.

Εδώ ταιριάζει απόλυτα και μια φράση που μου έμεινε στο μυαλό προ εβδομάδων, βλέποντας το Kafka. «Πιο εύκολα ελέγχεις ένα πλήθος παρά ένα άτομο. Το πλήθος έχει έναν κοινό σκοπό, ενώ ο σκοπός του ατόμου είναι πάντα αβέβαιος».

Μας καλούν για άλλη μια φορά να γίνουμε συμμέτοχοι στα εγκλήματα της Νέας Τάξης. Ε λοιπόν, κάποιοι αντιστέκονται. Η οικολογική συνείδηση υπάρχει μέσα μας κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα, κάθε χρόνο. Είναι αρχή της ζωής μας. Είναι η Νέα Γενιά που θα αντισταθεί στην αφέλεια των συμπολιτών της. Είναι το Another Tribe, και λέει ΟΧΙ στα σημεία των σύγχρονων διαβρωμένων συνειδήσεων.


Blogspot Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger and PDF Downloads