25/12/08

Φτιάξτε το δικό σας Οικολογικό Σαπούνι!

Γεια σας!:)
Μπορείτε να φτιάξετε σαπούνι πολύ εύκολα ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες που θα βρείτε στο blog μου http://fysikaproionta.blogspot.com

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα στην φύση, χωρίς να βλάπτει την χλωρίδα και την πανίδα της, και φυσικά δεν θα βλάπτει ούτε εσάς παρά μόνο καλό θα σας κάνει. Υπάρχουν άτομα που το χρησιμοποίησαν και τους πέρασε για πάντα η ξηροδερμία που είχαν και μειώθηκε ή εξαφανίστηκε η τριχόπτωση!

Κάποια σαπούνια είναι κατάλληλα για το μαλλί, το κάνουν πραγματικά απαλό, ενυδατωμένο, και δεν χρειάζεται να βάλετε κάποιο κοντίσιονερ στο τέλος. Τα σαμπουάν πραγματικά αυτό που κάνουν είναι να ξεραίνουν την κεφαλή και την τρίχα παρόλο που αυτή μοιάζει απαλή και να λάμπει. Γι’ αυτό και ο περισσότερος κόσμος αλλάζει συνεχώς σαμπουάν… και στην τελική δεν μπορεί να βρει κανένα να του κάνει. Αν όμως χρησιμοποιήσετε σαπούνι, δεν θα το αλλάξετε ποτέ!

Για το καλό του περιβάλλοντος λοιπόν το σαπούνι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να χρησιμοποιείται παντού, ακόμα και για το πλύσιμο των πιάτων και των ρούχων. Τα χέρια δεν θα ξεραίνονται ποτέ, τα πιάτα θα πλένονται τέλεια και θα απομακρύνονται και οι μυρωδιές χρησιμοποιώντας σαπούνι με καφέ ή με άλλα βότανα.


Blogspot Templates by Isnaini Dot Com. Powered by Blogger and PDF Downloads